ZİYARETÇİ DEFTERİ

1. TEKNODEVA 10 Temmuz 2014 11:41

Teknodeva sayfanızın sanat camiasına zenginlik kazandıracağını umuyor, başarılarınızın devamını diliyoruz.

Admin : TEKNODEVA yazılım firmasına SAKÜDER olarak biz de teşekkür ediyoruz.

Emine saylam 14 Eylül 2014 11:34

Derneğinizin çalışmaları çok güzel, kutluyorum. Ama anladığım kadarıyla geleneksel Türk sanatlarıyla ilgilenmiyorsunuz. Ben Ebru sanatıyla uğraşıyorum. Sergilerimizde Ebru sanatına da yer verebilir misiniz. Başarılarınızın devamını diliyorum

Admin : Emine hanım öncelikle ilginize çok teşekkür ederim. Saküder bütün sanat dallarına hizmet sunarak, faaliyetini sürdüren bir sanat kuruluşudur. Üyelerimiz arasında Ebru sanatçılarımız'da bulunmaktadır. Bu nedenle siz değerli Ebru sanatçımızı'da Saküder'e üye olmaya davet eder,çalışmalarınızda başarılar dileriz. Ali Eser Saküder Yönetim Kurulu Başkanı

BAHAR ÖZKAYA 14 Mart 2015 01:13

Dernek faaliyetlerinizi uzun zaman dır takip ediyorum.Bu alanda yapılan her işi başarıyla takibini sürdürüp sonlandırdığınızı gördüm.Cok memnun kaldım sistem ve özverinizden başarılarınızın devamını diliyorum!!!

Admin : Bahar hanım bu güzel övgü içerikli yorumunuz için teşekkür ederiz.