ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI SAYIN PROF.DR.MUZAFFER ERYILMAZ'I MAKAMINDA ZİYARET!

SAKÜDER-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Ali Eser,Saküder Yönetim Kurulu'nu temsilen 28.11.07 saat:13.50'de Çankaya Belediye Başkanı sayın Profesör Doktor Muzaffer Eryılmaz'ı makamında ziyaret etti.
Saküder'in etkinlikleriyle ilgili bilgileri Belediye Başkanı'na sunan Ali Eser yapılmasını düşündükleri Saküder'in Kuruluş Yıldönümüyle ilgili resim sergisi ve yayınlanacak olan kataloğun hakkında bilgiler sunarak,Çankaya Belediyesi'nden destek ve katkılarını Saküder'e beklediklerini söyledi.

Bu sergiyi Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyleyen Eser,Belediye Başkanı sayın Eryılmaz'a Saküder hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.
 Bunun üzerine Sayın Eryılmaz:" Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezi'ndeki kültür programlarının yoğunluğundan dolayı durumun incelenip müsait olan bir gün belirlenerek bu etkinliğin yapılabilmesi için gerekli incelemeler sonunda tarafınıza bildirelim "Sayın Başkan diyerek Ali Eserle anı fotoğrafları çektirdi...Ali Eser Prof.Dr. Muzaffer Eryılmaz'a teşekkür ederek makamından ayrıldı.

Okunma Sayısı : 2721         30 Ocak 2008

RESİM GALERİSİ