SAKÜDER T.S.M.-T.H.M. KOROLARI AÇILDI

SAKÜDER-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği T.S.Müziği ve T.H.Müziği’nin içinde duyduğunuz hissiyatın,yeteneğinizin ortaya çıkartacağı verimle kendinizde bulacağınız ışığın ruhuna sizleri çağırıyoruz.Müziğe ilgisi olan,sesine güvenen yeni yetenekleri ortaya çıkararak kendini ifade edebileceği,emellerini gerçekleştirebilmek için Saküder büyük ustaların denetiminde T.S.Müziği ve T.H.Müziği dalında koro çalışmalarına başlamıştır.

Atamızın dediği gibi “Sanatkâr toplumda,uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır.Alnınızdaki ilk ışığı ve müziğin ruhunuzda yarattığı depreşimleri hissetmeye sizleri davet ediyoruz.Saküder bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan bu hizmeti sizlere sunmaktan büyük gurur ve memnuniyet duymaktadır.

Saküder başarının her zaman önünde yer almıştır;almaya da devam edecektir.Koromuzun çalışmalarında Turan Pekmezci   ve

Emine Bengüsü Yaylacı,Mutlu Döne Dalak,Aysel Candan,Sakin Künar,Burcu Gökbakar,Sevgi Aktürk,Birgül Kol,Sabiha Buğday,Şenay Çolak,Oya Balaç,Fehime Allı,Müzgen Taşkın,Ali Eser….. den oluşmaktadır.Bu çalışmalarda yer almak isteyen müzikseverleri korolarımıza bekliyoruz.Koromuzun ilk konseri Ocak 2008 ve final konseri Haziran 2008’de yapılacaktır.Final konserimizi takiben koromuz Türkiye Genelinde turnelere çıkarak konserlerde yer alacaktır.

KORO ÇALIŞMALARI:

Her hafta Cumartesi saat:14.00-18.00 saatleri arasındadır.

Yer:Çankaya Belediyesi SSK İşhanı 9.Kat Kızılay/Ankara

İletişim: ALİ ESER 467 16 97 – 0 535 851 17 85