SAKÜDER TSM KOROSU 15 KASIM 09 TARİHLİ ÇALIŞMASI SES TV TARAFINDAN ÇEKİMİ YAPILDI !!

Saküder TSM Koro Başkanı Ali Eser;

Koromuzun bundan sonraki çalışmalarını TRT Ankara Radyosu sanatçılarından

Şef Celal Abacı tarafından yürütülecektir.Değerli sanatçımız “hoş geldiniz” diyerek

Eser ,Abacı’ya çiçek takdim etti.

Şef Abacı söz alarak. Başkan Ali Eser’e “Saküder adına böyle bir proje kapsamında

Programlı ve gelecek vadeden TSM korosu kurmalarından büyük haz aldım.Bu koroyu

Eğitici ve öğretici olarak çalıştırmaktan sizlerle birlikte olmaktan ,Başkent’imiz Ankara’da da TSM kişi adına büyük başarılar kazanacağımıza ve sanatın başkenti olacağına olan inancım büyüktür.Bu inancımı sonuna kadar korumaya da kararlıyım bu koro Ankara’da bir ekol olma yolunda adım adım kendini gösterecektir.” diyerek teşekkürlerini dile getirdi.

Eser,bugün ki çalışmamıza tivi eşliğinde devam edeceğiz.Burada bizlerle birlikte oldukları için Ses Tivi’ye Saküder’e destek olmalarından dolayı teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Program yapıcılarına ,çekimi yapan kameramana ve röportajı gerçekleştiren sunucu Esra Melemen’e ayrıca teşekkür ederim.Bundan sonra ki süreçte zaman zaman gazeteler ve TRT başta olmak üzere diğer televizyon kanalları tarafından da çekimlerimiz yapılacaktır.

Bugün burada 3 değerli konuğumuz bulunmaktadır.Sayın şair,yazar Vedat Fidanboy,Şair,program yapımcısı İlter Yeşilay ve TRT-THM sanatçılarından İbrahim Yeşildağ’a Hoş geldiniz diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Program sunucusu Esra Melemen,koro üyeleriyle röportajlarını yaparak çekim kaydına ve koro çalışmalarına geçildi.İki saatlik çalışma sonunda serbest zamanda yemekli programa devam edildi.

Şef Abacı ve Başkan Eser’inde iştirak ettiği yemekli programda üyelerden Çetin Demirsoy,Gülseren Erdem,Nuriz Gökmenoğlu,A.Fidan Taneri başta olmak üzere ,Başkan Eser’e bir sürpriz yaparak pasta ve çiçek takdim ettiler.”Böyle özverili çalışmalarından ve bizlere verdiğiniz bu  imkânlardan dolayı teşekkür ederiz.İyi ki varsınız,Saküder var.Böyle geleceği parlak olan koroyu kurarak bizlere müziğin temel eğitimini almamıza en iyi imkânları sundunuz dediler.Üyelerinin bu Özverisinden dolayı Eser teşekkür etti.

Okunma Sayısı : 2159         25 Kasım 2009