SAKÜDER TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU AÇILIYOR!

SAKÜDER TÜRK SANAT MÜZİĞİ KOROSU AÇILIYOR!

“Müziksiz hayat mevcut olamaz.Müzik hayatın neşesi,ruhu,sevinci ve her şeyidir.

M.KEMAL ATATÜRK(1925)

SAKÜDER-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği T.S.Müziği’nin içinde duyduğunuz hissiyatın,yeteneğinizin ortaya çıkartacağı verimle kendinizde bulacağınız ışığın ruhuna sizleri çağırıyoruz.Müziğe ilgisi olan,sesine güvenen yeni yetenekleri ortaya çıkararak kendini ifade edebileceği,emellerini gerçekleştirebilmek için Saküder,koro çalışmasına başlamıştır. Atamızın dediği gibi “Sanatkâr toplumda,uzun çalışma ve çabalardan sonra alnında ışığı ilk hisseden insandır.Alnınızdaki ilk ışığı ve müziğin ruhunuzda yarattığı depreşimleri hissetmeye sizleri davet ediyoruz.Saküder bu konuda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan bu hizmeti sizlere sunmaktan büyük gurur ve memnuniyet duymaktadır.

Saküder başarının her zaman önünde yer almıştır;almaya da devam edecektir.Koromuzun kurulması halinde ilk konserimiz Ocak 2010 ayında ve ikinci konserimiz kapanış olan 15 Haziran 2010’da gerçekleşecektir.Böylelikle koromuz kaliteli, profesyonel hale geldiğinde yurtiçi festival ve turnelerde konserleri tertip edilecektir.Koro çalışmaları ve konserlerimizde T.R.T. ve diğer özel televizyonlarda çekimler yapılarak gösterime sunulacaktır.

KATILIM ŞARTLARI:

1.      T.S.M korosuna katılacak olanların 18 yaş üstünde olması gerekmektedir.

2.      T.S.Müziği’nde daha önce iştirak ettiği özel ve koro çalışmalarının kayıt sırasında belirtilmesi gerekmektedir.

3.      Çalışmalarımız haftada 2 saat yapılacaktır.Çalışma saatleri 15.00-17.00 arası Pazar günleri gerçekleştirilecektir.

4.      Katılım için yeterli mevcut sayı oluştuğunda talebin artması üzerine sınıflar A ve B sınıfı olarak  2’ye ayrılıp sezon sonuna kadar eğitileceklerdir.

5.      Sezon açılışı 4 Ekim 2009,sezon kapanışı 15 Haziran 2010 olacaktır.

6.      Koro çalışmaları sadece koro olarak değil,uygun olanlar için de solist çalışmaları ayrıca yapılacaktır.

7.      Çalışmalar 2 devre olarak yapılacaktır.İlk konser Ocak ayı içinde 2.konserimiz kapanışta(15 Haziran akşamı) yapılacaktır.

8.      Koro elemanları kayıtlar formlarını doldurarak kayıtlarını doldurabilirler.

9.      Koromuzu Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Sanatçılarından Cem Oğuz çalıştıracaktır.

10.  Koro çalışmalarımız esnasında T.R.T. ve Kültür Bakanlığı sanatçılarından da sürpriz konuk sanatçılar iştirak edeceklerdir.

11.  Koro çalışmaları Amasya Evi Derneği’nde gerçekleşecektir.(Amasya Evi Derneği Adres: Karanfil Sok.Zafir İş Merkezi No:4 Kızılay)

12.  Kayıt formları için müracaatlar:

ALİ ESER

SAKÜDER-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği

Katip Çelebi Sok.2/1 Çankaya-Ankara

Gsm:0 535 851 17 85                   E-mail:alieser@sakuderorg.tr,sakuder@mynetcom

Tel:0 312 467 16 97                      Web:www.sakuder.org.tr

Okunma Sayısı : 2153         05 Ekim 2009