SAKÜDER TSM KOROSU YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

SAKÜDER TSM KOROSU YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

SAKÜDER-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği T.S.M’nin içinde duyduğunuz hissiyatın,yeteneğinizin ortaya çıkartacağı verimle kendinizde bulacağınız ışığın ruhuna sizleri çağırıyoruz.Sanat müziğine ilgisi olan,sesine güvenen yeni yetenekleri ortaya çıkararak kendini ifade edebileceği,emellerini gerçekleştirebilmek için Saküder TSM koro çalışmalarıza katılımlarınızı bekliyoruz.

Saküder başarının her zaman önünde yer almıştır;almaya da devam edecektir.Koromuzun ilk konseri Ocak 2011 final konseri ise Haziran 2011 ayında gerçekleşecektir.Böylelikle koromuz kaliteli,profesyonel hale geldiğinde ise yurtiçi festival ve turnelerde koromuzun sunacağı konserler tertip edilecektir.Koromuzun zaman zaman çalışma esnasında ve sunacağı konserlerinde TRT ve özel televizyonlarda da çekimleri yapılarak gösterime sunulacaktır.

KOROMUZUN AMACI

1. Koromuzun 3 yıllık çalışması sonucu Kültür Ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın da katkıları sağlanarak oluşturulacak sınav komitesi tarafından kursiyerlerimiz sınava tabi olacaktır.Sınav sonucunda kursiyerlerimize mezuniyet belgeleri verilecektir.
  2. Ankara’da değişik elçiliklerde yaz konserleri tertip edildikten sonra koromuzun yurt dışı konserleri gerçekleştirilecektir.
  3. Koro çalışmalarımızı projeye dönüştürerek kursiyerlerimizin almış oldukları belgelerinin geçerliliğini sağlamak için Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine yasallaşması için ve Avrupa Birliği Sivil Örgütler Birimi Genel Sekreterliği’ne koromuza destek sağlanması adına projemiz sunulacaktır.

KATILIM ŞARTLARI

1. T.S.M korosuna katılacak olanların 18 yaş üstünde olması gerekmektedir.
  2. T.S.M’de daha önce iştirak ettiği özel ve koro çalışmalarının kayıt sırasında belirtilmesi gerekmektedir.
  3. Çalışmalarımız haftada 2 saat yapılacaktır.Çalışma saatleri 15.00-17.00 arası Cumartesi günleri gerçekleştirilecektir.
  4. Katılım için yeterli mevcut sayı oluştuğunda talebin artması üzerine sınıflar A ve B sınıfı olarak 2’ye ayrılıp sezon sonuna kadar eğitileceklerdir.
  5. Sezon açılışı 26 Eylül 2010,sezon kapanışı 15 Haziran 2011 olacaktır.
  6. Koro çalışmaları sadece koro olarak değil,uygun olanlar için de solist çalışmaları ayrıca yapılacaktır.
  7. Çalışmalar sonucu ilk final konserimiz (15 Haziran akşamı) yapılacaktır.
  8. Koro elemanları kayıt formlarını doldurarak kayıtlarını yaptırabilirler.
  9. Koromuzu TRT Ankara Radyosu Ud Sanatçılarından Şef Ali Osman Güngör çalıştıracaktır.
  10. Koro çalışmalarımız esnasında TRT ve Kültür Bakanlığı sanatçılarından da sürpriz konuk sanatçılar iştirak edeceklerdir.
  11. Koro çalışmaları EKİN SANAT EVİ'nde gerçekleşecektir.(Konur 1 Sok.No:10 4.kat Kızılay-Ankara)
  12. Kayıt formları için 26 Eylül’e kadar Koro Başkanı Ali Eser’e müracaat ederek kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz.

GSM: 0 535 851 17 85 E-mail: sakuder@mynet.com Web: www.sakuder.org.tr

Okunma Sayısı : 2390         01 Ocak 1900