ANKARADAN ESİNTİLER ADLI RESİM SERGİMİZ AÇILIYOR !!!

SAKÜDER Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneğimizce düzenlenen "Ankara'dan Esintiler" adlı resim sergisi 6 Aralık 2010 Pazartesi günü saat: 17.00'de kokteyl eşliğinde Bakırköy Yunus Emre Kültür Merkezi Çetin Emeç Sergi Salonunda açılışı yapılacak.Sergi açılışı Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Saküder Başkanı Ali Eserbirlikteliğinde gerçekleşecek.Açılışta Siyasi camiadan bazı milletvekillerimizin yanısıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,iş dünyasından ve sanat camiasından birçok davetlinin katılımlarını beklediğimiz sergimiz,6.12.2010-19.12.2010 tarihleri arasında İstanbul sanatsever halkımızın beğenisine sunulacaktır.Eserleriyle sergide yer alan ressam sanatçılarımız; Ayşe Fidan Taneri,Ayşe Perran Yeşeren,Burhan Alaybey,Bingül Nart,Gülay Tınaztepe Güner Yamaç,Gülizar İşçi,Gülseren Sönmez,Halil Erkan,İbrahim Bayram,Nesrin Susantez,Nurgül Eren,Zekiye Karamanoğlu.Açılışta sanatçılarımıza birer de Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen ve Saküder Başkanı Ali Eser imzalı sanata hizmet teşekkür belgeleri basın huzurunda takdim edilecektir.

Düzenlenen resim sergisi açılışımızda tüm sanatsever dostlarımızı ve basınımızın değerli mensuplarını aramızda görmek bizlere onur verecektir.

Sergi Açılışı: 06.12.2010 saat 17.00

Adres: Ataköy 9.Kısım Yunus Emre Kültür Merkezi Çetin Emeç Sergi Salonu Bakırköy/İstanbul

SAKÜDER YÖNETİM KURULU ADINA

ALİ ESER