SAKÜDER 2011 RESİM SERGİSİ KATALOĞU YAYINLANIYOR

SAKÜDER 2011 RESİM SERGİSİ KATALOĞU YAYINLANIYOR

SAKÜDER- Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneğimizin Çankaya Belediyesi, Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezi'nde gerçekleştireceği sergi organizasyonuna resim sanatı üzerine çalışmalarını yürüten yurt genelindeki ressamların yağlı boya,sulu boya,ebru,ahşap boyama ,bakır,keçe ve heykel çalışmaları v.b. gibi eserlerinden oluşan ressam sanatçılarımızın sergimize iştirak etmelerini bekler,yayınlayacağımız katalog kitaba girerek eserlerini ölümsüzleştirmelerini bekliyoruz.Sergide her Ressam üyemize eşit miktarda yer verilecektir.

Sergimiz 2011 yılı Ekim ve ya Kasım ayı içerisinde Çankaya Belediye – Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezinde açılışı gerçekleşecektir.Sergi açılışında yer alan ressam sanatçılarımıza “Sanata Hizmet Teşekkür Belgeleri” takdim edilecektir ve her sanatçıya yeteri kadar sergi davetiyesi verilecektir. Sergimizde yer alacak olan eserler, Türk kültür mirasına katkıda bulunmak için bir katalog kitap halinde yayınlanacaktır. Her katılımcı ressama 10 adet katalog kitap verilecektir. Geriye kalan katalog kitaplar Türkiye Geneli'nde, tüm seçkin kitapevlerinde satışa sunulacaktır.

ADI: SAKÜDER 2011 RESİM KATALOĞU
Yayınlanacak olan katalogun özellikleri:22X 30 ebadında,Kalın Ciltli,Ayraçlı,170 Gr. Parlak Kuşe Kağıdı,Varak Yaldızlı, Komple 5 Renkli Baskı,Türkçe olarak hazırlanacak ve T.C Kültür Bakanlığı'ndan Bandrol, İSBN Numarası alınarak,SAKÜDER Kültür Yayınları'ndan yayınlanacaktır.

KATALOGA VE SERGİYE KATILIM ŞARTLARI

1.Kısa özgeçmiş:Özgeçmişiniz,10 puntoyla hazırlandığında A5 sayfası kadar olacaktır.
Sanatçının katalog kitapta yer alacak 5 adet eserinin yüksek çözünürlüklü makinede profesyonelce çektirerek bir cd ye kaydının yapılıp, resimlerin altına ebat ölçüsü,özelliği ile yazılacaktır.Ayrıca 1 adet sanatçıya ait fotoğraf,özgeçmişi ile birlikte cd kaydının tarafımıza iletmesi gerekmektedir.

2.Her ressama katalogda dört sayfa yer verilecektir.

3.Hazırlanacak olan katalog kitapta her sanatçının 5 adet eserinin görseli basılacaktır.Ancak sergilemede ise her sanatçının 2 adet tablosu sergilenecektir.Sergi açılışından önce her sanatçı galeriye bizzat kendisi tablosunu getirerek kendisine ayrılan yere tablosunu asacaktır.Sergi süresi bitiminde ise her katılımcı tablosunu kendi astığı yerden alacaktır.Zamanında gelip alınmayan eserlerden derneğimiz ve yetkililerimiz sorumlu tutulamaz.

4.Katılım ücreti 360 TL'dir Dernek Üyesi sanatçılarımıza %18 indirim uygulanarak 300 TL'dir.

5.Müracaatlar 1 Ocak 2011 Son katılım 1 Temmuz 2011 tarihinde sona erecektir.

6.Yukarıdaki istenilen özellikler bilgisayarda hazırlanıp CD olarak, katılım ücreti ile belirtilen tarihten önce Organizasyon Sorumlusu Ali Eser'e, Dernek Bağış Makbuzu karşılığında ödemesini yaparak evrakını teslim etmesi gerekir.
Son katılım tarihinden sonraki müracaatlar ve bilgisayar ortamında hazırlanmayan evraklar dikkate alınmayacaktır.

7.Ankara dışından katılacak olan ressamlar için Türkiye İş Bankası, Kavaklıdere Şubesi

4209-764969 nolu, Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği hesabına katılım ücretini yatırarak makbuzunu ve evrakları bir zarf içerisinde APS ile dernek adresine göndermeleri gerekir.

8.Her katılımcı sanatçı katılım koşullarını kabul etmiş sayılır ve sorumluluğunu yerine getirmekte yükümlüdür.

Kâtip Çelebi Sok.No:2 Kavaklıdere – Ankara
0 535 851 17 85 – 0 554 413 81 70