SAKÜDER KURULUŞUNUN 6.YILINDA ULUSLARARASI ANKARA SANAT BULUŞMASI

Saküder-Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği'mizin kuruluşunun 6.yılında düzenlediği "Plastik Sanatlar 2011 Sanat Ödülleri Ödül Töreni" ve " Çizgilerin ve Renklerin Buluştuğu Resim Sergisi"açılış kokteylini onurlandırmanızı dileriz.Bu sergi ve Saküder Kültür Yayınlarımızdan yayınlanan katolog kitapta 43 ressam sanatçımızın 215 adet eseri yer almıştır.

Ödül töreni 24 Ekim 2011 (saat 17.00-18.30 arası)

Program:

1. Açılış konuşmaları (Dernek başkanı Ali Eser ve sürpriz konuklar)

2.Ödül alacak sanatçıların 10 dakikalık sinevizyon gösterisi

3. Saküder Plastik Sanatlar 2011 Sanat Ödüllerinin basın huzurunda takdim edilmesi (Ödül alacak olan sanatçılarımız:Ressam Prof.Dr.Gülsün Parlar,Ressam Sanatçı Asım Yücesoy)

4. Sergi ve katolog kitapta yer alan 43 ressam sanatçıya katılım teşekkür belgelerinin verilmesi

5. 18.30 Sergi açılışı ve kokteyl (Sergi:C Galeri)

Açılış:24 Ekim 2011 saat 17.00,konferans salonunda

Yer: Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Kültür Merkezi Kennedy Cad.No:4

Not:Bu sergimiz 2011 İstanbul Uluslararası Sanat Buluşması olarak "Ankara'dan Esintiler" ismiyle 29 Kasım 2011 saat:18.00'de Şirket-i Hayriye Sanat Galerisi'nde İstanbullu sanatseverlerin beğenisine sunulmak üzere Kadıköy Vapur İskelesi üzerindeki galieride açılacaktır.Tüm katılımcı sanatcılarımıza önemle duyrulur.ANKARA SERGİMİZİN VE KATOLOG KİTAPTA YER ALAN RESSAM SANATÇILARIMIZ DIŞINDA İSTANBUL SERGİMİZE KATILMAK İSTEYEN RESSAM SANATÇILARIMIZA DA DUYURULUR.

Okunma Sayısı : 1951         07 Ekim 2011