SAKÜDER AMASYA KÜLTÜR GEZİSİ (31 EKİM,01-02 KASIM 2014)

Şehzadeler şehri,hattatlar diyarı,Ferhat ile Şirin’in aşkına efsane olan 7500 yıllık tarih ve kültür birikimine sahip,Cumhuriyetin temel taşlarının atıldığı kente,bugün her köşede geçmişin nefesini sergileyen bir kente yani Amasya’ya şöyle tarihin o engin sayfalarında gezinmeye ne dersiniz ? 31 Ekim,01-02 Kasım 2014'te Amasya’ya yapılacak gezide özellikle ressam ve fotoğraf sanatçılarımız için hatıralarınızda güzel yerlere koyabileceğiniz resimleriniz olsun.Ne dersiniz?

31 EKİM 2014 SAAT 12.00
Ziya Gökalp Caddesi Gökdelen Önü/Kızılay-Ankara'dan otobüsle hareket
02.30 Sungurlu'ya varış ve Ocaklı Tesisleri'nde ihtiyaç molası
03.00 Hareket
06.00 Amasya'ya varış

1.Gün (01 KASIM 2014):
06.00 Otele yerleşme (4 yıldızlı The Apple Palas Otel) Otelde açık büfe kahvaltı
Ardından gezi programı: Amasya Kalesi,Kızlar Sarayı,Kral Kaya Mezarları,Hazeranlar Konağı, 13.00 Amasya Çakallar mevkiinde lüks Ali Kaya Restaurant’ta öğle yemeği
Geziye devam: Aynalı Mağara,Belediye Konservatuarı,Bimarhane ve çarşıda serbest zaman ardından otele dönüş.
20.00 Otelde akşam yemeği ve eğlence

2.Gün (02 KASIM 2014):

07.30 Otelde kahvaltı
09.00 Borabay Gölü ve Taşova Baraklı Şelaleleri Gezisi ardından şehirde öğle yemeği (Çınaraltı Restaurant)
Geziye devam:Amasya Müzesi Mumyalar Gezisi,Ferhat ve Şirin Su Kanalı gezisi,Gözlek Kaplıcaları ardından Ankara’ya hareket

Katılım Ücreti Her şey Dahil : 300 TL Son Katılım: 25 Ekim 2014

İletişim ALİ ESER :0554 413 81 70

Ücrete dahil olanlar:Gidiş-Dönüş lüks otobüsle ulaşım,4 yıldızlı otelde konaklama,2 sabah kahvaltısı,2 öğlen yemeği ve 1 akşam yemeği

Ücrete dahil olmayanlar:Kontenjan harici yiyecekler,alışverişte şahsi yapılacak harcamalar,müze ve ören yeri giriş ücretleri

NOT: Gezimize en az 15 kişi katılım olması dahilinde TÜRSAB’a bağlı tur firmasından araç temin edilerek gezimiz profesyonelce gerçekleştirilecektir.Yeterli sayıya ulaşılmaması durumunda gezimiz ertelenecektir.Lütfen rezervelerinizi belirtilen tarihten önce bildiriniz.

Rezervelerinizi 0554 413 81 70 no'lu telefonu arayıp katılım listesine isminizi yazdırarak yaptırmanız gerekir.
Katılım ücretini İş Bankası 4209 0554766 no'lu banka hesabına yatırmanız gerekir.
Son Katım Tarihi:25 Ekim 2014.Bu tarihten sonraki müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Okunma Sayısı : 2300         19 Ekim 2014