SAKÜDER CUMHURİYET'İN KURULUŞUNUN 90.YILINDA 4.ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT BULUŞMASI RESİM SERGİSİ AÇILIŞINA DAVET

Saküder Cumhuriyet'in Kuruluşunun 90.Yılında 4.Uluslararası İstanbul Sanat Buluşması Resim Sergisi müracaatları başlamıştır.
Saküder Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneğimiz Cumhuriyet'in Kuruluşunun 90.Yılında 4.Uluslararası İstanbul Sanat Buluşması resim sergisi 02 Haziran 2014 Pazartesi saat: 18:00'de T.C. Ziraat Bankası İstanbul Tünel Sanat Galerisi'nde açılacaktır.
Saküder T.C. Ziraat Bankası İstanbul Tünel Sanat Galerisi'nde açılışını gerçekleştireceği bu sergide 46 ressam sanatçıya yer verilecektir.Sergi açılışımıza sanatçılarımız,üyelerimiz ve İstanbul'da yaşayan sanatsever dostlarımız davetlidir.

Sergi Tarihi: 02 Haziran-20 Haziran 2014
Müracaatlar 10  Ocak 2014 tarihinde sona erecektir.

Sergiye Katılım Koşulları:
1.Saküder üyesi olmak ve aidat ödemesi bulunmaması
2.Sergimizin kataloğu Ziraat Bankası tarafından basılacaktır.
3.Katalogda her katılımcı sanatçıya 1 sayfa ayrılacaktır.
4.Katalogda ve sergide 46 ressam sanatçıya yer verilecektir.
5.Eser boyutu kısa kenarı 50 cm'den küçük/büyük kenarı 100 cm'den büyük olmayacak ve eserler sergilenmeye hazır olarak sergi düzenlemesinde getirilecek.
6.Not: Ziraat Bankası sergi karşılığında banka koleksiyonuna banka yetkililerince seçilecek bir eser alınacaktır.Bu nedenle 46 ressam sanatçıdan kimin eseri seçilirse kurumumuz Saküder,eseri seçilen sanatçıya eserin değeri ne olursa olsun 1000 TL ücret takdim edecektir.
7.Saküder açılacak olan bu sergide kendi koleksiyonuna da uygun gördüğü sanatçısının bir eserini alır ve bunun karşılığında eseri alınan sanatçıya 1000 TL ücret takdim edecektir.
8.Sergi katılım ücreti 100 TL Saküder Banka hesabına yatırılarak dekontu cd bilgileri ile gönderilecektir.İş Bankası Kavaklıdere Şubesi Saküder- IBAN: TR73 0006 4000 0014 2090 7649 69
9.Katılım ücretinden elde edilen 1000 TL'nin geri kalan kısmı ise banka kokteyl hizmeti sunmadığından sergimizin kokteyl ikramları Saküderce sunulacaktır.
10.Katalog ve sergiye kabul edilecek eserlerin sanatsal değer taşıması öngörülecektir.
11.Saküder Sanat Komisyonu'nun sergilenmeye uygun görmediği eserler kabul edilmeyecektir.
12. İstenilen bilgiler:
- Katalog 48 sayfa olup her sanatçıya 1 sayfa ayrılacaktır.
-Sanatçının 1 adet portre resmi
-150 kelimeyi geçmeyen özgeçmiş
-Bir adet eserinin görseli
-Eser teknik bilgileri
-İstenilen dökümanlar eksiksiz ve istenilen zamanda teslim edilmelidir.
-Her katılımcı yeteri kadar davetiye ve katalog alacaktır.
-Sergilenecek eserlerin fotoğrafı ve bilgilerin tamamı CD-DVD içerisinde olmalıdır.
-CD İÇERİĞİ:
WORD BELGESİNDE BULUNMASI GEREKENLER
A.Sanatçı özgeçmişi (en fazla 150 kelime)
B.Eser bilgileri (Örnek:Sahilde - Tual üzeri yağlı boya - 2013 -50x60)
-FOTOĞRAF BİLGİLERİ:
C.1 adet sanatçıya ait fotoğraf,yine uygun çözünürlükte olmalı ve cd içinde bulunmalıdır.
Sanatçı fotoğrafı - eser fotoğrafları (jpg-tif)formatında yüksek çözünürlükte olmalıdır.
a. Fotoğraflar ışık yansıması olmayan doğal renkleri yansıtan bir ortamda yüksek kaliteli çekim yapabilen bir fotoğraf makinası ile çekilmelidir.
b.Fotoğraflar en az 1 MB büyüklüğünde tercihen 3MB-15 MB arası büyüklükte olmalıdır.
c.Kayıt formatı (jpg ya da tif)olmalıdır.
Resimler 300 dpi olmalıdır.Bur şartlarda da yaklaşık olarak doküman boyutu 1 MB ila 10 MB arasındadır.
Her katılımcı yukarıdaki katılım şartnamesini kabul etmiş sayılır.Yukarıdaki istenilen özelliklerde gelmeyen cdler kesinlikle kabul edilmeyecektir.

Not: Etkinliğe katılan sanat dostlarımızdan bir istirhamımız olacak. Etkinliğe arkadaşlarını davet et butonuna basarak sayfanızdaki arkadaşlarınızı bu etkinliğe davet edebilirsiniz.  Etkinliğimizin daha çok sosyal medyada paylaşımını siz sanat dostlarımızın destekleriyle sağlamış oluruz.

SAKÜDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Şenses US
Bensen ÜNLÜOĞLU
Esen YÜKSEL