SAKÜDER 4.OLAĞAN GENEL KURUL DUYURUSU

Konu: IV.Olağan Genel Kurula Davet

Değerli Üyemiz,

Saküder’in IV. Olağan Genel Kurul Toplantısı;25 Ekim 2015 Pazar günü, saat:14.00’de, Karanfil Sk. Zafir İş Merkezi, No:4 Amasya evi Lokali’nde gerçekleşecektir. Geçen yıllarda da olduğu gibi ilk toplantıda çoğunluk sağlanamadığı takdirde 15 Kasım 2015 Pazar günü ,saat:14:00’de aynı adreste yapılacaktır.Çoğunluğun aranmayacağı ikinci toplantıda; katılanların; Yönetim ve Denetim Kurulları asil üye sayısının iki katı olması toplantının yapılabilmesi için yeterli olacaktır.

Toplantı gündemi aşağıda belirtilmiştir.

Genel Kurula katılabilmesi için üyelerimizin (Saküder Üyelik Kartı) veya nüfuz cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

Saküder üyelerimizin arasındaki dayanışmayı güçlendirecek, Türk kültür ve Sanatına daha kalıcı hizmetler sunabilmesi için genel kurulumuzun mümkün olan büyük çoğunlukla katılımın

gerçekleşmesi arzu edilmektedir.

Bu vesile ile 15 Kasım 2015 Pazar günü saat:14:00’de belirtilen adreste IV.Olağan Genel Kurula teşriflerinizi rica eder,saygılarımı sunarım.

Ali Naki Eser

SAKÜDER OLAĞAN IV. GENEL KURUL TOPLANTI GÜNDEMİ