SAKÜDER KURULUŞUNUN 10. YILINDA 120 SANATÇININ 240 ESERİNİN YER ALACAĞI 4.ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT BULUŞMASI RESİM SERGİSİ 21 ŞUBAT 2015 SAAT 17:00’ DE AÇILIYOR

SAKÜDER İSTANBUL BASIN BÜLTENİ

SAKÜDER KURULUŞUNUN 10. YILINDA  120 SANATÇININ 240 ESERİNİN YER ALACAĞI 4.ULUSLARARASI İSTANBUL SANAT BULUŞMASI RESİM SERGİSİ 21 ŞUBAT 2015 SAAT 17:00’ DE  AÇILIYOR

Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği'nin (SAKÜDER) Kuruluşunun 10. Yılında düzenlemiş olduğu 4. Uluslararası İstanbul Sanat Buluşması Resim Sergisi Açılışı 21 Şubat 2015 cumartesi günü saat 17:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi CRR Cemal Reşit Rey Kültür Merkezi Fuaye salonlarında açılacak.

Sergi açılışına üst düzey  bürokrasinin yanısıra T.C.Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer ÇELİK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Kadir TOPBAŞ, İstanbul Belediyesi Sosyal İşler Kültür Daire Başkanı Abdurrahman ŞEN ve birçok milletvekilimiz, belediye başkanlarımız, sivil toplum kuruluşları başkanları, sanatçılar ve İstanbullu sanatseverler özel davetlimizdir.

Saküder Kuruluşunun 10. Yılı Teşekkür Plaketleri T.C. Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Ömer ÇELİK, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Kadir TOPBAŞ ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Kültür Daire Başkanı Sayın Abdurrahman ŞEN’e sergi açılışında takdim edilecektir.

Sergide yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere 120 ressam sanatçının 240 eseri sergilenecek.

Sergide yer alan eserler  SAKÜDER Kültür  Yayınları'ndan katalog kitap olarak yayınlandı. Kataloglar sergide yer alan ressam sanatçılara sergi açılışında ikişer adet  verilecek, aynı zamanda katalog kitaplar Türkiye geneli milli kütüphaneler, üniversiteler ve okuma evlerine de kaynak kitap olarak gönderilecektir.

Sergi  21 Şubat-05 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul'da sanatseverlerin beğenisine açık olup bu sergimiz 06 Mart 2015'te Ankara izleyicisine sunulmak üzere Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi'nde 2.kez açılacaktır.

Program:

-Sergi Açılış Konuşmaları (Saat:17:00 - 17:30)

-Saküder 10. Yıl Teşekkür Plaketlerinin takdimi

-Sanatçılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi

-Sanatçılarla hatıra fotoğrafı çekilmesi

- Sergimizin kataloğunun sinevizyon gösterisi ve kokteyl ikramı sunulması

Sergi Süresi: 21 Şubat-05 Mart 2015

Sergi Açılışı: 21 Şubat 2015,saat:17.00 Fuaye Salonları

Yer: İstanbul Büyükşehir Belediyesi CRR Cemal Reşit Rey Kültür Merkezi Harbiye/ İstanbul

İletişim: sakuder2005@gmail.com - 0554 413 81 70

ALİ ESER SAKÜDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI