SAKÜDER KURULUŞUNUN 10. YILINDA 120 SANATÇI 240 ESERİN YER ALDIĞI 4.ULUSLARARASI ANKARA SANAT BULUŞMASI RESİM SERGİSİ ve PLASTİK SANATLAR 2015 SANAT ÖDÜLLERİ ÖDÜL TÖRENİNE DAVET

Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği'nin (SAKÜDER) Kuruluşunun 10. yılında düzenlemiş olduğu 4.Uluslararası Ankara Sanat Buluşması Resim Sergisi Açılışı 6 Mart 2015 Cuma günü saat 17:30'da Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi Fahri Korutürk ve Sedat Simavi Sanat Galerileri'nde açılacak.
   Sergide yurtiçi ve yurtdışından olmak üzere 120 ressam sanatçının 240 eseri sergilenecek.
   Sergide yer alan eserler ayrıca SAKÜDER Kültür Yayınları'ndan katalog kitap olarak yayınlanıp sergi açılışında katılımcı ressam sanatçılara ikişer adet hediye verilecek,aynı zamanda katalog kitaplar            Türkiye geneli milli kütüphaneler,üniversiteler ve okuma evlerine de kaynak kitap olarak gönderilecektir.
   Sergi 06-25 Mart 2015 tarihleri arasında Ankaralı,sanatseverlerin beğenisine açık olacaktır.

Sergi açılış kokteyline üyelerimiz,sanat dostlarımız ve Ankaralı sanatseverler davetlidir.Katılımınızdan mutluluk duyarız.

Program:
-Sergi Düzenleme Tarihi 5 Mart 2015 Saat: 10.00-17.00
1.Gün:
-Anıtkabir Ziyareti 6 Mart 2015 Saat 14:30 Anıtkabir'de Aslanlı Yol'da bütün sanatçı dostlarımızla buluşup Atamızın Mozolesine Saküder çelenk konulacaktır.

- Ödül Töreni ve Sergi Açılışı 6 Mart 2015 Saat 17:30
-SAKÜDER Plastik Sanatlar 2015 Sanat Ödülleri:
-Ressam İmren ERŞEN
-Ressam Nurtaç ÖZLER
-Ressam Prof.Dr Basri ERDEM
-Heykeltraş Necdet CAN

SAKÜDER Kuruluşunun 10. Yılı Özel Sanat Ödülleri:
-Ressam Erkan GENİŞ
-Ressam Süleyman KARAKUL'a
Sanatçılarımıza Saküder Ödülleri takdim edilecektir.

SAKÜDER 2015 ONUR ÖDÜLLERİ
-Daha sonra açıklanacak

-Sergide yer alan Sanatçılara teşekkür belgelerinin takdim edilmesi

Sergi Süresi: 5 Mart-25 Mart 2015
Sergi Açılışı: 6 Mart 2015,saat:17.30
Yer: Ankara Devlet Resim Heykel Müzesi Hacettepe Mah. 06100 Opera/ Ankara
2.Gün:
-Sergimizin Yemekli gecesi 7 Mart 2015 saat: 19.00 Yer Ankara Anadolu Kulübü Restaurantı İzmir Cad.No 18 Kızılay/Ankara
3.Gün:
Saküder günübirlik Ilgaz Dağı gezisi ve mangal partisi

İletişim: sakuder2005@gmail.com - 0554 413 81 70

Sergimize Ankara dışından katılan sanatçılarımıza toplu konaklama yeri olarak Hotel Etap Mola ayarlanmıştır.

Not: Etkinliğe katılan sanat dostlarımızdan bir istirhamımız olacak. Etkinliğe arkadaşlarını davet et butonuna basarak sayfanızdaki arkadaşlarınızı bu etkinliğe davet edebilirsiniz. Etkinliğimizin daha çok sosyal medyada paylaşımını siz sanat dostlarımızın destekleriyle sağlamış oluruz.

Okunma Sayısı : 1939         23 Aralık 2014

RESİM GALERİSİ