SAKÜDER GÜNÜBİRLİK ABANT-GÖLCÜK KÜLTÜR GEZİSİ VE MANGAL PARTİSİNE DAVET 14 ARALIK 2014 PAZAR

Saküder Abant Gölü'nde mangal partisi ve Gölcük Göleti'nde yürüyüş gezisine üyelerimizi,ressamlarımızı ve fotoğraf sanatçılarımızı özellikle bu gezimize katılmaya davet ediyoruz.

Saat 08.00`de Kızılay Kumrular Sokak Meşhur Peynirci Market önünden hareket ediyoruz. Araç içerisinde kahvaltılık poğaça ve içecek ikramları eşliğinde,yolculuğumuza başlıyoruz.

Yol üzerindeki tesiste vereceğimiz kısa mola sonrası saat 10.30 civarı Abant Gölü'ne ulaşıyoruz. Çam,göknar ve ladin ağaçlarının çevrelediği doğa harikası gölün çevresinde yapacağımız gezinti yaklaşık 1 saat sürecektir. Yürüyüşten sonra Organik Pazar - Köy Pazarı'nda alışveriş molası veriyoruz. Buradan ev yapımı reçel, ekmek, erişte, köy tarhanası, aluç, kuşburnu, mantar, ahşap el ürünlerini alabilirsiniz.

Sonrasında mangal menüsü ile öğle yemeğimizi yiyoruz. Yemek sonrası Abant Gölü'nden ayrılıyoruz.
Bolu merkezdeki Gölcük Gölü'ne (aslında gölet) gidiyoruz. Burası hem yeşilin yoğun, hem yürüyüş alanının düzenli olduğu çevresini yürümek yaklaşık 30 dakika süren çok güzel bir dinlenme yeri. Gölcük Gölü'nde fotoğraf çekmeyi ve sakin bir ortamda yürümeyi çok seveceksiniz.
Saat 16.30 civarı Gölcük'ten ayrılıyoruz. Yolda vereceğimiz kısa mola sonrası saat 20.00 civarında Ankara’ya geliyoruz. Bir başka Saküder Kültür Gezisi'nde buluşabilmek dileğiyle vedalaşıp ayrılıyoruz.

Hareket Yerleri: Kızılay Karanfil Sok.Meşhur Peynirci Market Önü 08.00 / Milli Kütüphane 08.05 / Armada 08.10 / E5 Batıkent Jandarma - Carrefour 08.20 / E5 Eryaman Göksu girişi köprü üzeri 08.30

Kültür gezimiz yeterli sayıya ulaştığında TÜRSAB'a bağlı turizm firmasından araç temini sağlanarak,12-17 kişi arası kayıtlarda minibüs, 18-27 kişi arası kayıtlarda 31 kişilik midibas, 28 ve üstü kişi arası kayıtlarda 46 kişilik otobüslerle ulaşım sağlanır.

Katılım ücreti:110 TL
Katılım rezervenizi 12 Aralık 2014 tarihine kadar 05544138170 no'lu telefonu arayarak yaptırmanız gerekiyor. Sadece rezervesini yaptıranların katılım listesinde isimleri yer alır.

Not: Facebook'ta bu etkinliğimizin davetini alan sanat dostlarımızdan ricamız bu geziye katılacak olanların katılıyorum diye işaretlemelerini,katılmayacak olanların ise katılıyorum diye işaret etmemelerini önemle rica ediyoruz.

Okunma Sayısı : 1496         30 Kasım 2014