SAKÜDER İSTANBUL BOĞAZINDA TEKNE TURU İLE PAZAR KAHVALTISINA DAVET

SAKÜDER 09 Kasım 2014 pazar günü İstanbul'da SİNAN BEY 2 teknesi ile boğazın en mavi suları üzerinde açık büfe kahvaltı düzenlemiştir. Bu boğaz turu ile yapacağımız kahvaltıya İstanbuldaki tüm üyelerimiz,sanat dostlarımız ve diğer illerden gelebilecek üyelerimiz davetlidir.

BOĞAZDAKİ EN MAVİ DALGA SİZLERİ BEKLİYOR
Boğazdaki en mavi dalga düşlerinizi süslesin ister misiniz? O halde buyurun SİNAN BEY 2 teknesine,size en tatlı dalgaları vaat ediyor.
BOĞAZDAKİ EN GÜZEL MARTIYI GÖRMEK İSTER MİSİNİZ? O halde buyurun SİNAN BEY Gezinti teknesine,sizleri düşlerinizle beraber eşsiz bir yolculuğa çıkaracak.
SAKÜDER sultanların diyarında,düşler ve hayallerinizi gerçekleştirmek üzere üyelerimiz ve sanat dostlarımızı bu güz
el tekne turuna ve açık büfe kahvaltıya davet ediyor.

Program:
SAKÜDER İSTANBUL BOĞAZINDA AÇIK BÜFE KAHVALTI EŞLİĞİNDE TEKNE TURU: 09 Kasım 2014
1.Kalkış yeri:Beylerbeyi Sakıp Sabancı Polisevi yanı Saat:10.00
2.Kalkış yeri:Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi önü saat:10.30 Varış yerleri aynı şekilde önce Beylerbeyi 14.00/Beşiktaş 14.30
Turumuz sınırsız açık büfe kahvaltı ile başlayıp birbirinden lezzetli menümüz ile içeceklerimizi tango dans gösterisi eşliğinde yudumlayarak doyumsuz bir pazar günü yaşayacağız.
Katılım ücreti kişibaşı 65 TL'dir.Rezervelerinizi 0554 413 81 70 no'lu telefonu arayıp katılım listesine isminizi yazdırarak yaptırmanız gerekir.
Katılım ücretini İş Bankası 4209 0554766 no'lu banka hesabına yatırmanız gerekir.
Son Katılım Tarihi:07 Kasım 2014.Bu tarihten sonraki müracaatlar kabul edilmeyecektir.
İstanbul Şubemizin düzenlemiş olduğu tekne turuna üyelerimiz ve sanat dostlarımız davetlidir.

Not: Kahvaltımızda ud ve kanun sanatçılarımız da olacaktır.Bu güzel günü sanat müziğiyle taçlandıracağız.

ALİ ESER SAKÜDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI

Organizatör: Ayşenur ÖZSANKUR-SAKÜDER İSTANBUL ŞUBE BAŞKANI

NOT:Değerli sanat dostlarım 10 Kasım Atamızın ölüm yıldönümü olması nedeniyle 9 Kasım Pazar günü saat 10.00 İstanbul'da düzenleyeceğimiz kahvaltı programımız,teknemizin Beşiktaş İskelesi'nden hareket etmesi üzerine Dolmabahçe Sarayı önünden Atamıza selam durarak,saygı duruşunda bulunulup,10.Yıl Marşı'nı hep birlikte söyleyerek Atamıza olan sonsuz sevgimizi sunmuş olacağız. Ardından Atamızın sevdiği şarkılar eşliğinde kahvaltımızı yaparak;tango dans gösterisi izlemek,ud ve kanun eşliğinde sanat müziği dinleyerek İstanbul Boğazı'nı boydan boya gezerek güzel bir Pazar gününü Atamızı anarak yaşamış olacağız. Bu güzellikleri bizimle yaşamak isteyen bütün sanat dostlarımızı ve üyelerimizi 9 Kasım 2014 Pazar günü Beşiktaş İskelesi'ne bekliyoruz.

Okunma Sayısı : 2050         29 Ekim 2014