SAKÜDER'DEN CHP'YE ZİYARET

/ KÜLTÜR SANAT

Saküder Uluslararası Sanat ve Sanatkarlar Topluluğu Kültür Derneği Yönetim Kurulu olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu temsilen CHP Genel Başkan Yardımcısı,Eski Kültür Bakanlarından Ercan Karakaş'ı 20.11.2014 saat: 14.00'de makamında ziyaret ettik. Saküder Yönetim Kurulu Başkanı Ali Eser ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof.Dr.Nur Gökbulut,Ressam Derya Saatçıoğlu,Ressam Aziz Karakoç,Ressam Hatice Taner ve Şair İbrahim Fındık görüşme heyetinde yer aldılar. Başkan Ali Eser,"Saküder'in Kuruluşunun 10. Yılı" nedeniyle yurt genelinde birtakım kültürel faaliyetlerimiz olacak diyerek Sayın Karakaş'a Saküder hakkında detaylı bilgiler sundu ve CHP'nin Sosyal Demokrat Belediyelerde Kültür ve Sanat Sempozyum'u hakkında Belediyelerin Sanat Yönetim ve Destek Modelleri,Kamusal Alanda Sanat ve Kent Estetiği,Belediyelerin Sanat  Kurumları ve Mekanları ile Forum: Belediye Başkanlarının/Temsilcilerinin Değerlendirmeleri adlı konular hakkında da Ercan Karakaş'tan açıklayıcı bilgiler aldılar. Güzel sanat sohbeti eşliğinde geçen görüşme yaklaşık bir saat sürdü. CHP  Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş da Saküder Başkanı Ali Eser'e ve heyette yer alan sanatçılara ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim diyerek bu ziyaretinizden mutluluk duydum dedi.

ALİ ESER

SAKÜDER YÖNETİM KURULU BAŞKANI​

Okunma Sayısı : 1934         25 Kasım 2014

RESİM GALERİSİ